Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday !!

Salam Ramadhan.

Orang buat, aku pon nak buat jugak lah WW nih. Hehe


Bukan warna biru tapi ungu sebenarnya.. Kamera henfon silap cetak warna mungkin.. Hehe Suka sangat blink2 kat body die.. Tak dapat mcm Taylor Swift punye yg blink2 tu, dapat Gypsy Rose ni pon jadi laaa..



P/s:  Aku pon tak pnah dengar cap ni sebelum ni. Tapi belasah je laaa.. Entri ni mcm tak wordless pon kan. Lantak la hai. Maceh sangat kat ayah.. :)

12 comments:

LynN LoLa~~ said...

reti main gitar eh! bestnyer!! ajar3!!

rayne rawt rawt said...

teringin nak ada gitar sendiri . tapi tak reti main lagi

beg sekolah bau meggi

http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/beg-sekolah-bau-meggi.html

ezzaty said...

fuyoo..mesti pandai main gitar :D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waa...cantik guitar ni ...ni gitar kan ??? hahha *konfius *

aleen aiden said...

oih2,kau punye ke?perghh,ini yg nak jeles nih!

adan said...

wow.. cantik ar gitar.. 1st time tengok gitar colour ni.

MamaEma said...

pandai main erkh

Amiey said...

wah.. jelesh tgk sape yg pndi main gitar.. amiey neh mang tak berbakat k0t! hihi.. tapi siyes.. nak sgt rasa cam ner petik gitar tuh.. kih kih

Si DauN CeRi said...

@lynn lola; bole la nak main.. tp nak ajar org tu blom layak lagi la lynn.. hehe

@rayne rawt rawt; beli yg kapok dulu pon takpe utk kenal2 chord.. hehe

@ezzaty; bole la sket2.. tak terer ponn.. haha

@mawar berduri; aah betul tu gitar, bukan biola.. hehe

@aleen aiden; ye la aku punye.. tak caye ek? kikiki

@adan; sy pon tak pnah tgk lagi colour ni, tu yg tros angkat tu.. haha tp bkn sy bayar ponn..

@mama ema; hehe tak terer la tapi..~

@amiey; siapa2 pon bole je main.. kena semangat je.. hihi

aCu said...

hahaha..bnayaknye ayat. ni bukan wordless namanya. heee ;D

♛ Azie Azra ♛ said...

gitar baruuuuuuuuuuu! nak gtau FB! gagaga *gurau*

Si DauN CeRi said...

@acu; itu la pasal.. hahaha



@azie azra; hai cik azie.. hihi