Monday, August 22, 2011

Merajuk dgn blog.

Salam.

Malas dan tak kuasa nak tacing kalau ikutkan hati. Tapi bukan senang aku ni nak dapat idea nak menaip panjang2. Tu aku tacing semalam. Bertuah punye blog. Punye la berjela-jela gua taip semalam lu bole tak save dalam draft. Bila aku klik post, die boleh kua main page blogger suh aku log in balik semula. Ada rasa nak mencarut tak kalau anda berada di tempat saya?? Eiiii...jadah betul!!

Tapi aku kentalkan jugak le hati aku ni buat2 terlupa yg aku ada taip entri sebelum tu. Jadi, hari ni baru aku gagah nak log in balik blogger dan klik "new post".

Engkorang pnah beli tak mini tissue kat Guardian. Mini tissue cap Guardian macam kat atas ni? Kalau pnah tertengok kan, mini tissue guardian ni ada yg perisa lavender (tissue pon ada perisa kauuu). Ekceli aku takde le nafsu sgt pon nak beli tissue kat Guardian tu. Tinggal lagi time tu hidung aku ni punya berair dah tahap nak menjejes-jejes le jugak kan. Kang aku celet je kat baju akak promoter tu karang nampak nau gaya sakainya. So tak jadi celet.

Aku ni kalau boleh memang tak nak tunjuk yg aku ni jakun. Tapi aku tak bole tahan la pasal tissue lavender cap guardian tu berbau lavender!! Wanginya... Padahal aku nak kesat hingus je pon. Ha ha ha. Tissue tu kan die bau wangi mcm wet tissue baby tu tapi die tissue kering aa. Suka suka suka.. Bole tak tido aku cium benda alah tu (obviously satu penipuan).

Eh bes sgt ke tengok cite Korea ek? Apesal adik pompuan aku asek tengok cite korea je dr hari tu die balik umah. Aku merayu-rayu suruh die layan aku berborak pon die x nak. Wuwuwu Ksian kakak kau ni meroyan sorang2.

Tapi dulu aku buat jahat gak kat die. Die tu suka sgt bercerita pasal kawan2 die sampai aku naik bosan la jugak nak dengar. Pernah satu hari tu die pok pek pok pek bercerita pasal ape entah kan. Pastu aku dah boring tahap karma tu, aku pon keluar je bilik dengan slumbernya. Pastu aku dengar die meraung-raung sebab aku keluar tak dengar cite die. Ha ha ha.

Tu la, mat saleh kata, what goes around comes back around. Hehe

P/s:  Tadi adik aku sebut pasal pizza. Yes yes!! :D

4 comments:

MamaEma said...

tk pernah tgk cerita korea...tak faham diapunya bahasa,hehehe

keysheera '', said...

hahaa.. sabo je lah... ape bule buat,, nyway, best gak bace entri org tgh bengang kan... =P

ezzaty said...

cerita korea best!! :D

Si DauN CeRi said...

@mama ema; saya pon tak layan korea sbb tak reti.. haha


@keysheera; mcm entertainment kan kdg2.. hihi


@ezzaty; peminat tegar nihh.. huhu