Wednesday, December 29, 2010

Awesomeness!

Assalamualaikum..


Ermmm..ni first time aku pg hotel mcm ni. Jadi aku nak mintak maap awal2 sbb aku memperlihatkan kejakunan aku dlm entri kali ni kay.. Soriiiii!!! Heheh~


Katil yg superb! Tilam, comforter, dan bantal die lembut sgt dan kalau kite tekan pastu lepaskan, die mcm automatically menganjal balik. Ohsem ohsem! Aku mmg tido tak hengat.. Serius aku mntak maap sbb jakun cmni. wuwuwuwww


TV flat screen. Ohhhh ini adelah sangat cool utk org yg jakun cam aku. Wow wow wow!! Pssss... kau org tau tak, air mineral atas meja tu, harga die RM15.. Aku sentuh pon tak botol air tu. Wakakakkk


Siap bagi cawan plestik mcm kat JCO tu... Emmm maap la angle mmg xbes langsung, maklum lah, tukang tangkap gamba xbertauliah kan. Hehe


Toilet die besar dan bes sgt pada aku. Bath tub ada, shower pon ade..tapiiiii tapi tapiii ade satu kelemahan die yg aku rasa memberi impak yg lumayan besar pada aku. Apa dia? Yaitu xde host. Aku ni x cara ah nak istinjak (bahasa lain adelah cebok) pakai gelas nih. Hahah!


Menu:  Nasi goreng kampung. Siap die kasi sate 2 cucuk.


Menu:  Deli sandwich. Errmm..rumpai ape die bagi atas pinggan tu xtau lah..

Ekceli, bukan saje2 dtg cni.. Aku ikut ibu aku g Putrajaya, urusan kerja. Tapi bukan aku yg keje, aku tukang menyebok je. Heheh.. Esok balik Melaka semula..

P/s:   Lokasi ialah di Marriot Hotel, Putrajaya.

4 comments:

Amzar Syazani said...

haha .. so funny la ..

Si DauN CeRi said...

@amzar syazani; errmm..no komen.tq singgah! heee

ruby zaizi said...

haha ruby pon cmtu..klu dtg hotel mesti rasa excited nk tgok decoration die..:p

Si DauN CeRi said...

@ruby; heheh..nasib baik bkn sy sorg yg camni.. :D