Monday, December 20, 2010

Tatau nak letak tajuk apa


Fuiyohh..satu entri ni khas utk miss nana kte hik hik...
Ermm... sy follower yg mcm mn? Ni khusus utk blog miss nana ke secara umumnya nih.. Kalo secara umumnya, sy ni mmg kaki follow blog org.. :D Lepas tu, kalo sy dah follow, mmg biasanya sy ikut lah entri2 mereka tapi tgk tajuk entri jugak.. Iye lah, byk juge nak kene baca kan, slow2 la.. Kalau tak hr ni sy bc blog org tu, may be esok lusa sy baca lah.. Kalau entri diorang sgt menarik hati saye, zassssss terus tinggalkan komen kat situ.. hehe
Sy follow blog miss nana sbb blog awk kemas, entri2 pon bisa menarik hati sy, dan awak bg sy kucing tomey2 tu sbg gift. Sy suke sgt! Trime kasih miss nana. *gelak gedik*
Eh tapi sy ikhlas tiap kali sy follow blog org tu tau.. =)

6 comments:

misz nana said...

hehe.. memang ikhlas neh.. thanks ya :)

Si DauN CeRi said...

eheheee..syame2 miss nana =)

hiro said...

semoga anda gembira dengan cara anda..keh2

Si DauN CeRi said...

alamak!!! org tahu cr saye. cmne ni cmne ni.

Mr.Ix said...

dah join gak entry ni....tgh mode blogwalking so, singgah ke blog ni lak.....meneruskn blogwalking.....

Si DauN CeRi said...

heee..jom blogwalking!!!