Friday, December 3, 2010

Aku tengok. tengok. tengok.


Salam....

Aku free hr ni. Yeay! Eh. Lupe. Ade pbl mandiri plak ptg ni lps smayang jumaat. Tapi kire free jugak lah kan? Teehehe.. Semalam lps present pbl, pas2 dgr doc menceceh2 pg mkn kat kafe... lps mkn n borak2222..ngan azie n tikah su azmi (woah siap name bapak kau aku tulis, ape kaba pak cik? eh budak ni. *lempang dr sendirik*) lps 2 abes mkn.. tibe2 zaaasssss!!! idea dtg utk pg melencong. Aku xsure sape stat dlu idea tu tapi kami sepakat dgn baik lah. ktorg pg mane taw? ktorg pg saloonnnnn... wat facial~ tetibe plak rs teringin. rsnye aku pnah sekali je tu pon sem lps kalo xsilap. lame gile dah xpg, sbb sakitt~ org tu godok2 muke aku. kejang2 aku dibuatnye tahan sakit. hahah! naseb baik x tetanus..

Ktorg kat cni rmi wat facial kat 1 klinik ni name die Klinik Blitzz (aku hentam je ejaan die). Mmg akk2 cnior 05 pon promo klinik ni, sbb owner die doctor.. Membe aku kate, produk die drpd luar negare, tp doc tu racik sendiri brg2 die..mcm krim2 ke facial cleanser ke.. Kalo sape yg beli produk die tau lah kowt. Sbb die x sealed properly mcm produk2 yg drpd kilang.. Mmg produced kat klinik tu kowt.. Alaaa mcm kuih raye home made tuh kan? Eh. Melalut plak aku nih.

Nak tau x nak tau x?? nak la nak la plisss??? (*tumbuk muke senirik karena aksi gedik over*)

Aku suke lah cite The Vampire Diaries. Aku beli yg season 1 hr2. Dah abes tgk dah. Gile xsabau nak beli yg season 2 pulak. emmm cepat lah klua wahai cd. boleh saye order kat mas cd kat Citraland tuh cepat2. Oh alamak lupe nak amik nombor mas tu. hahah.

hey! credit to google :)

Aaaaaa.... sape yg ikut cite ni angkat tgn!!! Oh 1,2,3,4,.....13.. eceh bajet ko nmpk lah sape angkat tgn? bape kali nak lempang dr sendiri ni hr ni? ish3 Eh. Tapi crite ni bes tauu?? Aku xtau ar sbb die cite psl cinta antare manusia dgn vampire ke yg bt aku sgt suke, atau pon sbb die ala2 twilight ke..ntah lah. Tapi aku mmg melekat lah. Aku bknnye layan sgt cite yg bersiri2 ni.. kebas punggung beb duduk ngadap lappy berejam2.. pas2 rs sakit ati je kite jadi stalker bejaye utk watak2 yg direka tuh sume an. ahahha.. tapi ko buat jugak tiqah. Pigidah.

Aku rase Ian Somerhalder tuh hot tauu? Kalo yg xkenal Ian, Ian adelah hero yg belah kiri uolzz.. May be org byk yg kate paul wesley yg belah knn tu lebih hensem. Tapi pade aku, aku lebih suke tgk Ian, sbb die bajet2 sket. Lelaki yg bajet2 sket tu ibarat riben berwarne hitam yg ade permata blink2 ats die kau tahu? Ian ni dah la hensem, mata tak bole blah, pas2 bajet sket2, pas2 kalo buat pape confident je.. kalo xcaye boleh tgk sendiri cite diari pontianak ni. Oh ye. Tapi kalo laki bajet byk2 tu aku rs sgt x cool. Aku rs lah. Mungkin jugak ade yg suke laki yg bajet byk2.. Tapi aku ttp suke yg bajet sket2. Ah. Whatever.

Lps tu aku layan Glee jugak! teeheheee

hey! credit to google :)

Aku pon xpaham knape aku suke tgk Glee nih. May be sbb salah satu passion aku ialah MUSIC! 
Yes. saye sgt suke dgn muzik!
Sbb cite nih kan die byk nyanyi2..byk lagu2..aku pon layan je lah.. Tapi dr segi plot crite, aku suke diari pontianak lagi lah.

Oh ye. Aku x layan Korea. Aku xtau knape. Rase mcm xmasuk jiwa lah cite2 Korea ni.. Nak kate jiwang sgt..membe aku kate xde lah jiwang sgt. Ntah lah. Tapi aku mmg xpandai tgk Korea lah. Kalo org dok crite2 psl artis2 Korea yg diorg minat, tibe2 aku rs aku lah yg paling bengap kat situ. Oh snappppppp

Lepas tu, aku sgt suke tgk America's Next Top Model! Aku tau cycle 15 dah ade winner dan aku tau sape menang. Tapi aku still nak abeskan jugak tgk cycle 15 tu. Skang tgh episode 8. Ayuh tiqah semangat!!
Amboih. Cube kalo bab blajo, punyelah liat ye... Kalo bab bermain2 riang ria, bukan main lagi excited. Ok lah..nanti2 aku sambung lagi mengarut kat cni..

Buibaibuibaiiiii!!!!!!!!!!

2 comments:

Norfarahain said...

ain suke tgok awak.comel
thehee.. :)

Si DauN CeRi said...

ihik ihik ihikkkk
kite mn ade comel la~
*ahaaa saye gedik yes yes*
mekacehh ainnn =)