Monday, December 13, 2010

Cikgu Shida

Salam...


Sape pnah dgr atau tau ttg cegu Shida? Sblom ni mmg ade membe crite psl die ni buat video-video miming lagu kat utube, tp xde lah penasaran nak cari n tgk video die.. Tp hr ni terjumpa..bile tgk video-video die, aku jd tertanye-tanye n curious nak tau psl die. Adekah die mengalami depression sehingga die begitu, ataupon tu mmg cara die utk enjoy, ataupon itu mmg aktiviti die mengisi masa lapang ataupon byk lagilah yg aku fikirkan.. Ada sape2 bole share sumber pape psl die ni, utk hilangkan curiousity (eh cmne eja die?) aku ni?

4 comments:

Rozuan Ismail said...

selalu tgk dalam youtube..lawak la die tu..huhu..btol ke die cikgu?erm,,dlm video ni dh rmbut pendek?laki ke pompuan die ni?

tq singgah n komen entri blog saya

Si DauN CeRi said...

die pompuan..tp die mmg bg effort yg byk la tiap kl die bt video, lengkap dgn kostum, make up sume, semata-mata supaya video die menjadi.. rmi org minat kat die, siap bt review lagi tu.. tp sy still curious psl cegu ni.. oh, rmbut pendek tu spy kene dgn suara penyanyi lagu tu kowt..

tq jugak singgah n komen cni.. heee

qishie said...

ni bagi pendapat qish.

qish honestly tak minat dengan videos dia. memang orang kata, people have their own way to get fun. mungkin org kata dia bahagia dengan posting all d vids. tak kisah nak tunjukkan ke kreatifan tapi berpada la.jangan sampai aurat dah tolak tepi, n menyerupai jantina yg lain. bahagia tu mungkin bahagia.tapi bahagia dari rahmat Allah ataupun sekadar istidraj? nauzubillah.

Si DauN CeRi said...

haaa...tu lah sbbnye kte terpike2 ape yg menyebabkan cegu ni buat camni.. thanks for sharing ur view here qish, i really appreciate it. =)