Friday, December 17, 2010

Sama tapi tak serupa?

Siapa xsuke tgk pompuan cantik kan?

Aku pon teruja tauu tgk pompuan cantik2...

Aku suke tgk Anne Hathaway..sejak die berlakon crite Princess Diaries. May be terpengaruh dgn karakter die dlm crite tu kowt.. *wink*

gamba adalah ehsan google :)

Siapa yg layan ANTM msti tahu siapa Raina Hein ni.. Raina ni salah seorang peserta ANTM cycle 14.. Die runner up je, yg menang cycle tu ialah Krista, one beautiful black woman..hehe Tapi xbole lawan Tyra Bank kowt.

gamba adalah ehsan google :)

Ada sape2 yg tak suke Angelina Jolie ke? Hurm..

gamba adalah ehsan google :)

Susah jugak cari gamba muke saje.. Well, org putih ni kan seksi meksi..tehehe

Antara yg aku suke tgk diorang 3 org kat ats ni lah.. Bile aku combine gamba diorg ni, aku rasa diorg mcm ada iras2 je rupenye.. Mungkin bibir dan kening kowt yg ade persamaan.. Ataupun mata aku yg salah kerop.. xtau lah tu kan. Ternyata taste aku yg muke pesen2 diorg ni eh? Hahaha..

2 comments:

Azie Azra said...

aishh.chantek sungguh!!hehe.btw,i tag u for peace contest!jum lah masuk!

Si DauN CeRi said...

trime kasih ye..on d way on d way.. hehe