Friday, February 4, 2011

Chilies~ Siryes bes!

Assalamualaikum..

Tau kan tau kan kedai nama Chilies?? Meh sini aku nak tunjuk...


Terima kasih kat Balqis sebab die rajin nak snap gamba.. tengkiu ai lap u lah.. <3

Aku ni bukan reti nau tangkap gamba.. Balqis lah yg kasi aku koman.. Aku ikut je cakap die.. hak2

Nampak tak tu dua org pekerja kat blkg sedang bercanda.. Ooo... korang curi tulang eh? Akak report bos korang kang aa... Tapi mungkin jugak diorang tgh mesyuarat kaunter kowt an mana tau..

Aku kua dgn diorang ni.. Yg pakai jaket tu Balqis, hosmet aku.. Aku geli hati je ingat tuan umah aku selalu silap sebut nama die ni.. Kalau panggil Balqis selalu jadi "Bilqis".. Aku selalu usik Balqis.. kalau nak panggil sebut " Bilqis....ooooooo Bilqis!!!" Haha.. Btw, sebelah tu yg tudung biru tu x schoolmate aku nama die Atikah Latif.. (nama bapak skali aku tauk).

Aku order Fish n Chips je uol.. Tapi marveles aa Fish n Chips die.. Harga pon marveles.. kah kah kah.

Ni Bilqis punye. Eh. Balqis. Sengaja ditypokan. Aku lupe ape nama bnda alah ni. Pon sedap jugak. Marveles!

Yang kat atas ni Tikah Latif punye.. Classic Country ape ntah nama die. Lupa la uol. Mashed potato die tu sedap aww.. N jagung tu Tikah Latif bagi kat aku sbb die malas nak mkn nanti gigi terselit kat jagung. Eh. Jagung terselit kat gigi. Thanks Tikah. Aku ni mana reti tolak benda free ni nak nak makanan. Dah la aku suke jagung.. Huhu

Kat atas ni adalah cubaan untuk membuat muka berlagak. Adakah cukup berlagak ataupun aku mmg takde muka berlagak langsung sbb aku mmg baik? Hakkhhttuihhh. Tuih. Tuih. Gile pengotor aku eh meludah kat belog sendiri. Haha sori kadang2 aku mmg buang tabiat.

Oke. Aku takde idea dah nak membebel dlm entri ni. Till then uol.. Thank you so much sudi baca belog sememeh saya.. Dan sy malas nak letak watermark kat pics atas ni.. Be nice ya kawan2.. jgn buat xbaik kat sy taw.. Mak apak saye jauh.. wuwuwuwuuu

Much love,
Atiqah.

9 comments:

Piah Becok said...

mungkin kene garangkan lagi reaksi muka baru nampak berlagak? hahaha

Si DauN CeRi said...

@piah becok; maknenye tak ckop garang aa ni.. kene practice bt muke garang lebe2 pasni.. hehe

Hafriz el-Muhammady said...

jln2 cari makan daa...

Si DauN CeRi said...

@hafriz el-muhammady; hurm.. bole la tahan..

Tuan Penasihat said...

uiks...
sedapnya tengok..
tak pernah try restoran ni. takpa nnt g cari.

TQ datang blog TP.

sissyira said...

salam pagi jumaat =)


yang melihat ni, Tuhan je yang tahu,,,

Si DauN CeRi said...

@tuan penasihat; sama2.. tu la, ni fes time sy pg restoran ni.. xpnah pg kat msia lagi..

@sissyira; salam.. knape knape knape?? hurmm..

Millomocca Danique said...

bila nak lanja millo makan pulak..??? :D

Si DauN CeRi said...

@millomocca danique; emm emmmm... hehehe taktau nak jawab ape milo.. :D