Tuesday, February 1, 2011

Tadi kitorang buat eksperimen tentang morfin.

Salam..


Betul tu kawan2.. tadi kitorang bt eksperimen tentang morfin.. Tau kan tau kan morfin tu apa?? Kalau tak tau, acik google boleh tolong uol okay.. kikiki (aku taktau aa berjangkit dgn apa suke gelak kikiki skang..) Tadi kitorang bt eksperimen utk mempelajari efek overdose morfin mcm mana, lepas tu efek antidot morfin yg dapat menghilangkan efek morfin (pakai antagonis opium murni).. Kitorang punya haiwan model tadi ada rabbit, tikus kecik, tikus besar, ngan kucing.. Kucing memang tak bole blah aa doc tgh bg briefing kat depan die dah bantai menjerit kat belakang.. Oooo.. pandai kau ye kucing tau kau nak kene enjet ye.. Haha


Sambil-sambil tggu efek morfin tu timbul kat dak rabbit tu, aku jengah2 la kat tikus kecik ngan tikus besar tu.. Tiba-tiba aku nampak ada bnda terjojol kat montot tikus kecik..


AKU: Ehhhh azwa.. cube tgk kat montot mencit (org sini panggil tikus kecik tu mencit) tu ade bnda terkeluar lah.. Eeeee ape bnda tuu??!!! *dgn nada cemas*


AZWA:  Aahh.. tu skrotum die kan??? Besa kan skrotum die??


AKU:  Ohhh laa skrotum die ke??? Ingatkan ada hernia ke ape tadi.. Ooo ni mencit jantan la ni ek??


AZWA:  Aah.. jantan.. Tu la pelik.. badan kecik je skrotum kemain besa.. Hahaha


AKU:  Aik. Ape pasal skrotum je besa. xnmpk pon penis die??


AZWA:  Ada la penis.. Kalau die nak kencing nanti die keluar..


AKU:  Hah?? Macam tu ke azwa?? Mana azwa tau ni? Pernah intai die kencing ke??


AZWA: Pernah.. tengok badak kat kebun binatang (kebun binatang tu zoo sebutan Indo)..


AKU:  Lorrr.... Apa jauh benau mencit ke badak pulak peginye ni?! HAHAHHAHAAA *infinity*


P/s:   Aku harap sedara2 Malaysia kat Egypt selamat... Ya Allah permudahkanlah segalanya..amin...

9 comments:

nazrul ashraff said...

haha.bodh gila la ..skrotum tahap infinity..nghe3x..

Si DauN CeRi said...

@nazrul ashraff; hahahaaa... betul besau skrotum die.. tak caye sudah~

sissyira said...

salam malam rabu =)

apakah itu? tiba-tiba pening..ahhaha

Si DauN CeRi said...

@sis syira; salam sis. ermmm.. ade lah bnda tuu.. yg gitu gitu tu... wakkaakkaa *gatai*

Azie Azra said...

aaaa.tika.malu ler sebut skrotum+penis.hahaha :)

Si DauN CeRi said...

@azie azra; huahuaaa.. ala, malu sebut kat public kowt. kang org igt kte lucah plak. padahal kte kan blaja tu sume... kikiki

FeeL da MorE said...

haha. aik, mcm best jeq eksperimen tuh. =)

FeeL da MorE said...

haha. aik, mcm best jeq eksperimen tuh. =)

Si DauN CeRi said...

@feel da more; entah lah, sy xminat sgt buat eksperimen.. menspoilkan eksperimen mmg suke.. hehe