Saturday, February 19, 2011

It's holiday!! Yeay!

Assalamualaikum..

Semalam telah selamat blok 22, blok terakhir utk sem 5 ni..alhamdulillah.. Ini membawa maksud, cuti sem saya dah bermula. Yahoooo!!! Setakat ni xde plan pape lagi.. Tapi hari tu ade jugak bincang sket dgn bestie time kat matrik dulu, Miss Diyana nak jumpe.. Yeye.. Kitorang ade jmpe sekali je kowt sejak abis matriks dulu.. Kire mmg dah lama gile la tak jumpe dah. Mana tak nye, sekarang masing2 dah tahun tiga di universiti.. Die buat dentistry kat UKM.. Eh sori yea dyana, kte nak jugak crite psl gefren kte kat sini.. Awak tak kisah kan kan? Hee


Umak aiii...aku rasa kat matrik aku nampak cam mak org lah. Ceyt! Hahahaa.. *gelakkan dr sendiri* Dulu lipat tudung pon xreti, sarung je asal boleh.. Sebelah aku tu la diyana..hee Oh ye, dulu aku matrik kat Kuala Pilah. Gamba ni membe ktorg agi sorg yg tangkap, time tu ktorg g outing (pergh da lama gile xsebut perkataan outing!) kat pekan.. jalan2 makan kepci.. Kepci ade satu je kat pilah.. So kalau time budak matrik outing, mmg sesak la dgn students, ngan org awam lagi..huhu Korg perasan tak, dekat mana gamba tu diambil, kat tugu Majlis Daerah Kuala Pilah tuu..kah kah kah. Mana ade org nak bergambar kat tugu majlis daerah cam kitorang. Kitorang je beriya. Awak ingat tak gamba ni, dyana?? *kalau die baca laa..hee*

Hurmmm...kene joli puas2 ni cuti kali ni, sebab bulan lapan sok abes sem 6 aku balik lambat sket kowt.. Sebab kene amik ujian skill jantung.. Siap la dummy tu aku kejekan.. Wuwuwuu.. Hopefully dapat dummy yg ok, takde masalah.. Dummy tu patung yg jadi model utk kitorang blaja.. Nak panggil patients dr hospital cam menyusahkan pulak nanti.. Dah la sakit, dikerjakan pulak oleh para pelajar yg excited mcm kitorang ni..ish3 Ksiannye nanti.. Oke dah rasanya blaja kat patung tu.. Lagipon bunyi jantung die memang mirip the real thing.. Plus, ade sume bunyi patologis dlm 1 dummy.. Jimat kos. Hee

Haa cuti2 ni, bole la blogwalking lebih2 sket.. Minggu kuliah ni nak blogwalking pon xbrape nak sempat. Sempat tu sempat, tapi  3-4 blog je laa..kikiki Oke, nak berfikir jap nak beli sarapan ke x..hurmm..

Happy blogging to all!! And to my friends here at Jakarta, happy holiday guys!!!

6 comments:

nelly said...

Nelly suka cuti .
:D

yan_n.i.m said...

wahhhh....hebat laa dummy kat sane.. kat tempat yan, dummy cam potong bodo jek.. ntok wat cpr.. haha =)

Si DauN CeRi said...

@nelly; e ehh..siapa la yg xsuke cuti kan..kekeke :D

@yannim; hahahaaa... cpr pon oke le tuu.. hehe

ijam ismail said...

wahhhhhh...
besh nye...
=)
jom singgh blog ijam

y-A-n-A said...

jakarta? wow!! :DD

Si DauN CeRi said...

@ijam ismail; heee.. okay2..nti sy terjah..

@yana; wow? seberang sungai je pon..har har har.. :D