Sunday, February 20, 2011

CONTEST SENYUM PALING CERIA!!

Assalamualaikum...


Heeee... Nampak tak nampak tak banner kat atas ni. Inilah Contest Senyum Paling Ceria yang dianjurkan oleh CIK NAMEE ROSLAN.. Aku ditag oleh MR.RIGHT utk join contest ni.. Huhu Mekasih yea Mr.Right..Ada sket modal nak buat entri.. =P

Hadiahnye menarik, wang tunai RM100 dan gift dari United States.. Jadi mari le join beramai-ramai yea kengkawan.. Hee

Ermmm...nak hantar gamba yg mana ekk??


Ceria ke mcm kat atas ni ekk? Aku kire2 mcm ceria sbb gamba nak pg kenduri kawen..kikiki Siapa tak ceria kan, dapat makan free, dapat amik aura kawin siap..haha Tambahan lagi, aku ceria sgt waktu tu sbb terkantoi ngan adik sbb main rembat keronsang die.. Maka aksi sengih lebar2 hendaklah dilakukan agar dapat mengaburi mata pihak musuh. :D Oh ye, tarikh tutup adelah pada 31 MAC 2011. Segeralah sebelum tarikh tutup ye kengkawan..

Untuk acara mengetag pula.. Kawan2 yg saya pilih untuk menyertai contest ini ialah seperti berikut:


Saya tidak memaksa yaww.. Join lah seikhlas hati..hikhik~

13 comments:

nelly said...

Gud luck !
=)

Fahqirra said...

wah.. ceria nya gambar dia kan.. confirm menang la contest tu.. :D

Fahqirra said...

wah.. ceria nya gambar dia kan.. confirm menang la contest tu.. :D

Si DauN CeRi said...

@nelly; mekaceh nelly.. :D

@fahqirra; huahuaaa...ceria ke? trime kasih.. heee

mizz pelangi said...

wah..cerianye dia..hehe..nk join gak lahh..

yan_n.i.m said...

malu nak masok contest.! xdek gambo y senyum omei pon cam daun ceri.! :)

sissyira said...

salam

mmg ceria tu

gud luck =)

! Encik Nakal ! said...

cerianya depa~~sekali ngn ceq pun jadi ceria tgk pic depa~~hohoho

Si DauN CeRi said...

@pelangi; heee mekaceh2.. join2, chaiyok!! =)

@yannim; msti ade punye..kalau xjmpe, meh sy tangkap kan..heee mekaceh yan.. =)

@sissyira; wsalam..mekasih ya sis.. :)

@nakal; ceria ka?? mekaseh noo.. senyum lebaq2.. biaq ceria hari2 kita kay.. mekaceh incik nakal.. :)

misz nana said...

hehe.. ceria abih nih.. gud luck ya :D

Si DauN CeRi said...

@misz nana; hehee... mekaceh nana.. :)

Azie Azra said...

wuuuuu.rampingnye cik adik.aumm !

Si DauN CeRi said...

@azie; ramping?? hahahahhaaaa... tak ramping langsung pon.. wuwuwuu