Tuesday, February 22, 2011

Polka dots shoes! =D

Assalamualaikum..

Ye kawan2.. Hari ni aku nak menceceh pasal kasut yg bermotifkan bintik2, ataupun polka dots! Aku tak tau mcm mana dgn org lain, tapi pada aku polka dots merupakan antara motif yg comel dan cute tomey tomey. Bukan ke sama comel dgn cute? Oke aku mmg suke bicara crappy stuff. Sorry bout that. Heh. Selain comel, polka dots juga dpt membuatkan seseorang kelihatan anggun, menawan, ade style, dan edgy taw kengkawan.. Tergantung mcm mana kita peragakan pakaian maupun aksesori yg bermotifkan polka dots tu.. Aku tertarik dgn kasut yg bermotifkan polka dots dan rasa nak beli sepasang lah.. Jadi aktiviti mengusha di kedai2 kasut sudah boleh dimulakan dari sekarang. Yes!


Wohaa!! Guess pon ade kluarkan kasut yg bermotifkan polka dots ke?? Knape aku tak pernah perasan pon??!! Smart kan?


Hihiii... Kalau dgn kasut mcm kat atas ni, aku akn pakai dgn jeans.. Tapi aku xberkenan la tapak die. Silau mata memandang..


Oke siryes aku suke kasut Reebok atas ni.. Nampak lain drpd yg lain.. Terasa sangat kepingin! *sob2*


Dua-dua kaler pon nice. Loike! Tapi aku xminat kasut yg terbuka sedikit kat muncung.. Tak semua kasut yg muncung terbuka sedikit padan kat kaki aku.. Hurmmm..


Wedges!! Aku tau skang ni wedges mmg tgh trend kan kan? Lagipon, pakai wedges kurang menyakitkan kaki berbanding pakai high heels.. Sebab wedges memberikan sokongan kuat pada seluruh permukaan tapak kaki.. Tak percaya, cube try sendiri.. Antara wedges dgn heels, mana satu yg lebih selesa digunakan utk window shopping selama 2 jam atau mungkin lebih lama lagi?


Last but not least, boot!! Auwwww... soo adorable!! Tapi aku xmo yg kaler pink, mungkin merah pon cukup gojes aku rasa.. Ahaks! Tapi persoalannya, bile nak pakai ek?


Dapat sepasang flat shoes yg ade polka dots pon dah oke aku rasa.. Bole pakai pergi kuliah.. Pakai ngan baju kurung, heeeee *wink2* Emm... nak try cari stokin yg polka dots jugak la lepas ni..

15 comments:

sissyira said...

assalam

comel tp kurang minat la,,,duk usha wadges gak sekarang ni,,,payah nak jumpa yang berkenan =)

nelly said...

lawa2 o0o

cik EPAL said...

comel la kasut ni =)

Azie Azra said...

azie suka giler ngn polka dot.masih teringat template blog yang lame tu.wuu wuu.sampai bila-bila ! T_T

Si DauN CeRi said...

@sissyira; wsalam... tu laa..same la sy pon cerewet sbnanye nak pilih barang..hehe

@nelly; hehe memang... cute miut..

cik epal; aaaaaaaaaaaaaarrrrhhhhhhhhhhhhhhhggghhhhhhhhhhhhh!!! cik epal ke dtg komen belog sy???? tak percayaaaaaaaa..

comel2.. tq cik epal.. =)

@azie azra; suke jugak polka dots, minat baru skang ni..hihi aah, cute template lama azie tu.. tp yg skang ni pon cute.. hehe

aleen aiden said...

uuuu...alin sker baju polkadot.kasut kurang cket kot..heh~

Si DauN CeRi said...

@aleen aiden; teeheheee.. baju polka dots pon sy suke jugak.. =)

.syamim. said...

haha . ttbe rase nak flatshoes polka dots jugak !

Si DauN CeRi said...

@syamim; yeye.. jom kite shopping!! heee

juliet. said...

siyes cantik gila polka dot..i pun minat gila kot..hehehe

Si DauN CeRi said...

@juliet; teeheee.. same la kite.. =)

Fathiah Hamim said...

saya ada 1 wedges and flats polka dots. comell kann polkie2? hehe tapi yang dalam gamba flats neh, comel gilaaaaa

Si DauN CeRi said...

@fathiah hamim; yeke???? besnya dah ade polka dots stuff, sy mmg teringin sgt nak beli..mmg nak cari nanti.. hehe

yan_n.i.m said...

suke y polca y reebok tuh.. cantek.! :)

Si DauN CeRi said...

@yannim; sy pon suke yg tu...hihihi