Monday, March 7, 2011

Award untuk pengikut ke-300 =)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..hari ni follower dah genap 300.. :) Saya tak pernah terfikir akan dapat follower mencecah 100 pon bile sy mula menulis blog.. (tibe-tibe jadi baik guna kata nama 'saya').. Terima kasih byk2 kat semua org.. Dah mcm org kelainan jiwa dah nak ckp trime kasih kat semua org..hehe Tapi nak ucap jugak tak kira. Tak kira. Trime kasih dekat semua org yg pernah sampai ke blog ni, walaupon hy singgah utk sebentar. Tanpa anda, siapalah aku sbg blogger..ecewah!

Jadi, malam ni aku dah cuba hasilkan award pertama sejak aku berblog ni, khas utk follower yg ke-300 blog ni, yaitu saudari Farisha Husna.. Trime kasih ye dik..(saja nak feeling kakak kejap, ape ade hal?) Aku ni bukannye kreatif, dulu pendidikan seni selalu dpt C.. Nak dapat B pon mcm tunggu musim durian.. Har har har. Kesian kan aku? Jadi, utk follower itu, diharap sudilah kiranya menerima pemberian ikhlas saya ini... Jeng jeng jenggg..


Utk Farisha Husna, sy mmg disable right click kat blog ni, tp awk bole klik dulu pic, lepas tu copy image url.. Bole paste url kat entri atau pon kat mana2 yg anda suka.. Bagi teman2 blogger, bole press and hold 'ctrl', kemudian klik mana2 link utk buka link tersebut di tab baru ataupun bahasa inggerisnya "to open a new tab".  Sy disable right click utk protect kandungan entri saja, sbb sy taktau apa2 software utk detect siapa yg copy entry tu (bajet la ade org nak kopi blog ko ye kah3). Sorry kalau ade yg merasakan disable right click tu menyusahkan ye.. maapkan kami penunggu gua, maapkan kami penunggu gua..

9 comments:

nelly said...

Tahniah dekat dia ..

apezs shah said...

salam

tahniah utk dia kerana berjaya menjadi followers yg ke-300.

nazrul ashraff said...

wiii..high five..dah masuk dunia 300...sama la kita..:DD

Si DauN CeRi said...

@nelly; hihi... ^__^

@apezs shah; wsalam... ^__^

@nazrul ashraff; high five!! naik satu lagi anak tangga dlm dunia blogging ni.. hik2s

sissyira said...

salam

semoga follower semakin bertambah lepas ni..

Azie Azra said...

makin kreatif ah daun ceri.hehehe

Si DauN CeRi said...

@sissyira; wsalam.. inshaAllah.. amin.. tp sy nervous la bile rmi2 ni..blog sy bukannye ade ape sgt..hahaha

@azieazra; kreatif??? huaaaaaaa~ x pon....

aleen aiden said...

tahniah ye..hee ^_^

Si DauN CeRi said...

@aleen aiden; mekasih alin... heeee