Tuesday, March 1, 2011

Dah masuk bulan 3 rupenye?!

Cepat betul masa berlalu! Aku rasa aku baru smpi msia 2 hari lepas. Tetibe cuti aku tinggal lagi 12 hari je. Demm..



Aku peminat blink2 yg agak tegarr.. First time aku nampak Miss Taylor Swift ni  dgn gitar yg blink2 cam dlm gambau atas ni, memang aku termenung 2 minit. Rasa mc nak sgt gitar ade blink2 liplap camtu.. Aku rasa gitar tu yg biasa je, cume die decorate dgn batu liplap2 tu kan? Kau tau aku terfikir ape, aku fikir kowt2 bole guna batu liplap yg tampal2 atas henfon tu..haha Jenuh la 3 hari 3 malam menampal bnda alah tu karang..


Aku tulis entri ni bukan dgn motif bahawa aku adalah peminat setia Taylor Swift, tapi aku nak tepek gambau gitar yg die pakai je tak dapat pulak kan.. Dah gitar die, mmg lah die je pegang.. Hee Tapi gitar yg die pakai atas ni, aku sgt2 suka sound die.. Sangat country.. Mcm cute je kalau main gitar tu..haha Tengok tu tepi2 die ade blink2 jugak.. I loike!

Kadang2 aku rasa penyembur air freshener tu bukannye mewangikan udara, lagi bau tengik ade lah.. Mungkin bahan kimia die kuat sangat lah.. Sakit hidung aku. Dah la hidung aku ni takde insurans. Asal salah sket je nak bersin tak tentu hala. Tapi aku xde resdung ye uol.. Kikiki Memang keturunan hidung sensitif sbb ibu aku pon mcm ni jugak.. Tiap kali aku ngadu ngan ibu, die asek la promote spirulina kat aku.. Aku cukup malas nak amik supplements.. Ibu aku ni bab2 supplements ni nombol satu. Rajin betul mkn tu sume.. Aku ni idak le aii..  

Entri aku ni mmg la caca marba je.. Dak champz ade request suh aku tepek gambau anak2 kucing aku, tp blom nak terbukak ati pulak nak menepeknye, champ.. Sabau ek.. Tak pon, nanti sok ko balik, dtg aa umah aku tengok sendiri live punye..hehe


Oh ohh..why are u so pretty, miss taylor?

12 comments:

nazrul ashraff said...

wiii..........cuti tinggal sikit je..haha

.syamim. said...

minat juge !

Qamarul said...

gitar yang anda idamkan tue sudah tentulaa mahal...ha3

kumpul duit mau rm2k gaktue..

Fahqirra said...

qira minat ngan taylor swift.. :D

Si DauN CeRi said...

@nazrul; aah la.. kalau la sy membe ngn doraemon..bole lambatkan masa an..

@syamim; hehe bes kan taylor?

@qamarul; ala, mencecah 2k ke hrge die? baru berangan nak ada sebijik..mahalnye! huhuh

@fahqirra; sy pon sama! tehehe

Taufiq Tiramisu said...

hehehe..taylor swift rocks!!!! ;)

sissyira said...

salam

entri 3 cerita dalam satu tajuk..

hidung kita pun tak ada insurans jugak...suka sanagat bersin sana sini =)

Si DauN CeRi said...

@taufiq tiramisu; dah la rock ala2 country, cantik pulak tu.. pakej! hihi

@sissyira; hehe.. entri caca marba gini le gayanye.. hidung ohh hidung~

miszlullaby said...

Eh,ML suke jugak benda alah berkilat2 tuh, tapi kalau dapat benda batu-batu ni, mesti luruh nanti. ML tak reti jage..ekekke...

Si DauN CeRi said...

@ miszlullaby; hehe suke bling2 jugak ke? same la kite..kiki pnah jugak dulu sy main tampal2 bling2 kat henfon, kejap je..lepas bbrp mggu dah tercabut sana sini.. ganas betul..hihi

Qamarul said...

haha tgk kayu laaa.. finishing die lagi tue bersinar2..

tapi yg below 1k pun ade kot.. kena pandai cari laaa..

Si DauN CeRi said...

@qamarul; awak ni mcm terer je nak pilih gitar yg baik, sy suruh awk belikan, nti antau kat sy lah camtu.. ngeeee tp skang sy takde duet, so dlm mmpi aje lah. heh.