Saturday, March 19, 2011

Bukan lari...menyorok je..

Salam semua..

Pejam celik pejam celik dah byk hr dah aku tinggalkan blog ni rupenye ye.. Bukannya melarikan diri yea kengkawan, tapi kan.. blok baru ni blog "pembantaian beramai-ramai".. Lebe kurang mcm blok Neuro itu hari.. Kire kalau denga je bole bergegar lutut aa.. Hek3 Exagarate.. duhhhh.. Eh tapi blok 23 ni mmg mendebarkan. Lecturer2 sume ckp camtu.. PBL pulak xsmpi seminggu dah nak kene bentang.. Sebelum ni seminggu die bg tempoh.. Fuhh.. Ni pon aku buat share2 ngn membe sekuliah.. Belum buat sendiri tu.. Kalau tak ni tgh duk buat PBL lagi.. Aku curi2 update blog.. Shhh Jgn cakap kat orang..

Ekceli aku xde motif sgt pon update kali ni.. Mesti kecewa sapa2 yg singgah baca.. (perasan ade org nak singgah sangat..kah kah kah) Just nak mintak cuti rehat selama beberapa hari sbb otak tak brape nak fokus nak update entri.. Sori the mori.. InshaAllah dah reda sket, aku sambungkan perjuangan memuntahkan perkataan2 kat blog ni ek.. Perjuangan ke? Hehe..


Nah..layan lah video adik-beradik kat bawah ni.. Kiut-miut diorang ni.. Akhir kata, walaupun kte rasa susah dan rasa down pada waktu2 tertentu, ingatlah masih ada org yg lebih susah drpd kite.. Dan ingatlah org2 yg tersayang...

12 comments:

l.a.d.y.b.o.s.s said...

agreed dgn statement ni.."walaupun kita rsa susah,ingtlah masih ada orang yang lebih susah drp kta"
=)

Qamarul said...

ish3.. muzik2 ni melalaikan laa.. :P

Si DauN CeRi said...

@ladyboss; ye betul tu.. tak baik kte merendah2kan dr sendiri..seolah2 kte merendahkan ciptaan Allah.. wallahua'lam..


@qamarul; ish3.. dah2 jgn dengar muzik lagi kay.. haha

adan said...

agree dengan ayat tu... banyak lagi susah daripada kita ni.. palestin contohnya.. btw..lawak gak bila tuan blog cakap "mesti kecewa sapa2 yang singgah baca" hahaha.. btw saya tidak kecewa ya..

aleen aiden said...

hu3,xpe2.nak hapdet blog sndiri xperlu motip sgt.sker ati kite la kan nak hapdet psl ape.hee

Si DauN CeRi said...

@adan; tak kecewa ke? fuhhh..nasib baik~ hahaha... psl susah tu, emmm rakyat2 palestin tu adalah contoh yg baik.. nasib mereka jauh lebih susah drpd kita..



@aleen aiden; hehe.. setuju ngn alin~ :D

adan said...

sebab tu la kita rakyat malaysia ni kena banyak2 bersyukur sebab dijauhkan dari permusuhan.. semoga berkekalan...

Jawahir Madeaming said...

saye yg singgah baca berasa kecewa... haha..


PBL aku x start lagi.. malam ni baru nak rajinkan diri menaip dan mentranslate..hehe

Si DauN CeRi said...

@adan; alhamdulillah.. betul la ape awk ckp tu.. tp fitrah manusia, tak pernah puas dgn ape yg die ada.. paling koman pon msti ada sket sifat tu.. hehe o Allah, plis protect me from that..


@jawahir; kecewa ke? ha3

yeye..esok dah bole dpt makalah ko la ni an? yes2! haha btw, aku dah send aku py kat faseha.. tgh tggu korg py nii... heee

Ungu said...

haha. blog sendiri, tak perlu motif.

syabas kerana post entri takde motif. :D

hamzah ian said...

video best

Si DauN CeRi said...

@ungu; mekaseyyy!!! hahaha... fes time org ckp taniah sbb tulis entri tade motif~


@hamzah ian; bes? kan? kan?