Tuesday, March 29, 2011

SEGMEN CIKGU BERTANYA: BEST KE COUPLE??

Assalamualaikum semua..


Bole klik link bawah banner kat atas ni untuk join segmen Cikgu Suraya. Aku telah di tag oleh Puan Azrin, seorang mama dan cegu yg gojes.. Terima kasih Kak Azrin atas tag tersebut. Cepat2 kome terjah blog die taw..

Penganjur segmen telah meminta peserta utk menjawab beberapa soalan seperti berikut:

1)  Kamu couple ke tak?
Tidak.

2)  Kalau couple, ce citer sikit cam ne detik2 perkenalan..dan dah berapa lama couple? (pada yg single, cite sal org yg kamu suka).
Ehem..ehem.. hahahahahha!! Eh. Tergelak besar plak, sori. Oleh kerana sy single mingle, sy diminta utk bercerita ttg org yg sy suka.. Org yg sy suka yaa.. Ermmmmm.. Kalau yg sy suka sbb suka2 tengok tu mmg ramai la.. Tak termasuk artis2 kegemaran semua yg buat sy angau tu.. Kah3 Kalau yg sy suka..I mean, yg sy suka tapi hakikatnya sy pon tak tahu knape sy boleh suka die.. There is one person, who I admire for years.. Oke tu je. :P

3) Best ke couple?
Saya rasa kahwin lagi best.. Tapi who knows..aite?

4) Pernah gaduh besar?
Sy selalu gaduh ngan adik2 je..haha

5) Ape harapan korang pada gf/ bf ataupun bakal bf /gf korang?
Harapan... Sy pon tak tahu la nak harap ape. Tak fikir sgt semua ni. Heh~?

Untuk acara mengetag.. Nah, sila lah anda2 di bawah utk join segmen ni ya.. :)



11 comments:

Cik Aishah said...

WOoo..pape pun thanks ye da tag.. :) sy joint... :)

The Lady & Mr Vampire said...

wakakaka....cm klaker je...nk wt segmen gak..tp tkut x d yg join :(

segmen : pengalaman gila2 di sekolah. wakakaka..

nak x ? hee..

Si DauN CeRi said...

@cik aishah; my pleasure.. hehe

Si DauN CeRi said...

@mr vampire; ohhh... bole2 tu.. buat je.. nnti inform sy kay.. inshaAllah kalau free2 sy join.. :)

sissyira said...

salam


istilah couple tak ada dlm islam kan..

Chekgu Azrine said...

wah..thanks sebab akak tag..adik join..hehee

Si DauN CeRi said...

@sissyira; wsalam.. tak ada istilah couple.. kalau dah terjebak tu..biarlah ade matlamat utk bernikah.. bak kata slh seorg alumni matriks sy dulu..

Si DauN CeRi said...

@chekgu azrine; sama2.. hehehe

Cik Aishah said...

http://aishafiz.blogspot.com/2011/03/segmen-cikgu-bertanya-best-ke-couple.html

Si DauN CeRi said...

@cik aishah; hehe mekasih sudi join.. nnti sy dtg baca kay.. :)

Fahqirra said...

alaaa.. tak sempat nak join la.. da tutup.. ruginye.. hehe..