Thursday, March 31, 2011

Musim masalah rumah dah tiba..


Besnye kalau dapat duduk rumah mcm kat atas ni. Pagar pon takde. Aman hidup.

Haishh.. Aku ingat ibu rumah aku tu dah setuju bagi kitorang bayar this year punye sewa 2 kali sementara nak kumpul smpi cukup semua. Dia dah bagi meja kat ruang tamu, dah tambah pokok bunga kat beranda atas ni.. Kitorang semua dah pk positif je la.. Sekali tiba2 hosmet cakap ibu tu tepon die mintak bayaran penuh. Hurrmm.. Jadi sekarang ni kepala otak aku tengah mengalami tekanan sederhana tinggi. Rasa macam senak air je. Tapi dlm masa yg sama, aku dah mula susun plan kot2 kene pindah lagi dlm masa terdekat ni..

Kenapa lah masalah2 mcm ni selalu dtg waktu dekat2 dgn exam?

Walau apa pon yg terjadi, aku akan tetap senyum.. Jangan kene cop "orang gila" dah la kan.

:(

14 comments:

erinn kechiik said...

" senyum.. tak perlu kata apa-apa.."

l.a.d.y.b.o.s.s said...

ciannye..sbr ea..pasti ada jalan :)
iAllah..

cik nurussalwa said...

tabahkan hati ye..

Si DauN CeRi said...

@erin kechikk; sy tau lagu tu.. malique feat najwa kan.. hehe sweet :)

Si DauN CeRi said...

@ladyboss; amin.. inshaAllah.. mekasey awak.. :)

Si DauN CeRi said...

@cik nurussalwa; trime kasih.. :)

aleen aiden said...

ha3,senak air 2 macam mane?adess..
xbley runding da dengan bliau 2?cubela tawar menawar lagi..huhuh

Si DauN CeRi said...

@aleen; hehe senak air tu..tak sure la cmne nak xplain. alhamdulillah.. semua dah setel. ibu rumah bg tempoh 3 bulan.. :)

adan said...

larh.. kesiannya.. sabar er.. tabahkan hati... ^_^

gud luck exam...

Si DauN CeRi said...

@adan; trime kasih.. :)

sissyira said...

salam

sila berpindah..ini arahan..hahah....

::nuRuLaDHar:: said...

saba dear..dugaan ni.. chill~~

Si DauN CeRi said...

@ sissyira; wsalam.. baik bukk.. kekeke

Si DauN CeRi said...

@nuruladhar; yeah babe.. thanks :)