Saturday, January 29, 2011

150 juta kali.. :)

Haaaaa... mari mari mariii... ini lagu senang saja mau main.. Anak2 guitarists beginner mcm aku boleh main ini lagu.. Kikikii.. Di malam yg sunyi ni, apelah salahnye kite berdendang menghiburkan hati seketika.. Jangan lama2.. leka nanti cik oiii... Banyak cakap pulak aku kan..

MEH TEKAN SINI UNTUK CHORDS..

11 comments:

JIJI YU said...

camno nak masokkan video..

Si DauN CeRi said...

@jiji yu; ohh.. mudah saja.. search video ape yg awk nak, nanti kat bawah kotak video tu ade perkataan "embed".
haa tekan yg tu.. nanti die akan kluakan kod url die die.. awk kopi dan paste je dekat tempat awak tulis entri tu.. jgn lupa tekan kat bawah tu,

POST OPTIONS>INTERPRET TYPED HTML

kalau nak customize saiz video box tu pon boleh.. sebelum copy url tu, letak dulu saiz brape nak kat kotak kecik bawah tu..

selamat mencuba!!

PendekarPetai said...

aku rase penyanyi cover nyanyi lg sedap dr penyanyi asal....

Si DauN CeRi said...

@pendekar petai; hehe.. aah. sokong2..

aCu said...

oh. sangat best fynn. hari tu dia datang ukm. memang terbaik. nynyi spontan je. fikir lirik on the spot.

Si DauN CeRi said...

@cika; die dtg ukm ke?? mang aiii besnye2...

nelly said...

suka lagu ini .
best !

Si DauN CeRi said...

@nelly; hehehe.. yeah.. maksud die sweet~

Si DauN CeRi said...

@nelly; hehehe.. yeah.. maksud die sweet~

FeeL da MorE said...

mule mule dengar kan. mcm pelik jeq. tp sbnarnya lagu neh sangatlaaa chumel. yaw !

Si DauN CeRi said...

@feel da more; tu la, sy dgr memule pon rasa tak bes.. tp dgr byk kl maksud die sweet gile.. hehe