Tuesday, January 4, 2011

Lets get it started!!!

Assalamualaikum semua..


Weeheeee..aku dah slamat sampai Indo, alhamdulillah.. =) Flight xbrape nak bes sbb the weather wasn't very good..sket2 gegar, sket2 rasa cam perut tertinggal kat bawah.. Ayah kate, kalau cuaca buruk, misalnya ada kilat ke..kapal terbang tu akan terbang tinggi lebih sket.. mungkin seakan-akan melompat sket kowt..tapi aku xtau la betul ke tidak.. Lepas tu kan, landing pon xbrape nak cantik..mungkin kitorang bawak barang byk sgt kowt..ditambah pulak dgn berat masing2 yg bertambah tu kan..jadi kapal terbang agak susah utk mendarat dgn stabil dan cantik..hahhahah Plis la jgn percaya fakta auta aku nih okeh?


Bermulanya sesi persekolahan kali ini mendatangkan rasa gerun di dalam hati aku..wuwuwuwww Sebab apekah? Sebabkah blokkah barukah kalikah inikah ialahkah blokkah Neuroscience. kah. Huaaarrggghhhhhhhh!!! Neuroscience merupakan antara blok yg menjadi topik perbualan yg popular dlm kalangan student UKRIDA, di bawah kategori BLOK PALING SUSAH.. Perghhh dengar je blok Neuroscience, bergegar lutut beb wa cakap lu.. Tak caya? Tak caya sudah..ape bnda ntah tu terbelah-belah. Eh.


Modul sket punye tabal (tengok tu nak eja tebal pon jadi TABAL. wakaka) tau tak?? Bak kata membe lokal aku kat cni "waduhhh liat modulnya aja gua jadi kenyang". Hahaha.. Ape kau ingat ni burger prosperity ke sampai kenyang2 tgk modul tu. Nak tengok bukti modul blok ni tebal? Boleh terjah blog Miss Hazirah okay kawan2.. Haaa tengok lah puas2 gamba modul blok Neroscience tu.. Kalau timbul rasa kenyang, meh report kat aku okeh. Heheh


Muke terkejut apabila menerima modul.. :O
Kau orang tau tak aku balik hari tu kan, aku bawak baaaaaaaaaaaanyak sangat makanan. Maklumlah, stok utk beberapa bulan punye kan? Sekali bapak aku kata "eh apa benda lah awak ni banyak benau makanan yg dibawaknye nih? Nak berniaga ke ape?" *Ayat telah diubah sedikit ye sbb aku tak ingat ayat sebenau bapak aku cakap* Daripada dalam umah lagi die asek cakap je yg beg aku kompem lebih berat dan akan kene bayaran tambahan. Sekaliiiii..................bile timbang, kau orang tau tak berapa kilo??? Nak teka tak?? Tak nak ke? Hurrmmmm tape lah. Aku bgtau je lah ye? Berat beg saya ialah 20.0 kg. Waaarggghhahahahhaa gile sharp okeh perkiraan aku?!!! Aku rasa kalau aku tambah bekas spek mata aku ngan sepit rambut (kantoi lu pakai sepit rambut!!!) aku, mesti lebih drpd 20 kg... Fuhhhh selamat tak kene bayau..


Hurrmmmm..apa lagi eh nak crite?? Korang ada idea tak? Heh. Apa ni tanya2 skema jawapan pulak kan?, aku pon berleter kepada diri sendiri... Hish. Berleter berleter berleter. Mencik lah! *maka diri sendiri pun terlempangkan. ohh pedihnya ohh sakitnya*


Jadi, sebelum aku membuatkan kau org semua bosan dgn crite aku, aku nak berhenti lah takat ni dahulu ye.. See you soon!!! Buhbye~

2 comments:

Azie Azra said...

blogging2 juga,
belajar jangan lupa.
amek lah pantun 2 kerat.sekian,terima kasih :P

Si DauN CeRi said...

pantun diterima...
mstilah tak lupa. blok Neuro tuhhhh ngaaaaaa *garu kepala*