Wednesday, January 12, 2011

Hari ni angin kuat..

Tadi masa duduk kat kafe dgn hosmet, kitorang borak-borak..


AKU:   Huishh..kuat betul plak angin hari ni kan?
NADIAH:   Aah.. 
AKU:   (Membetulkan apa2 yg tak betul, menahan barang2 atas meja drpd ditiup angin taufan) Aiiii ini bukan angin sepoi-sepoi bahasa lagi nihh..
NADIAH:  Ini namanya angin kurang hajar nih.. Gelak. Gelak. Gelak.
AKU:   (Hanya ketawa dgn dahsyat selepas 3 saat krn terkesima..xkedip2 mata aku dengar ayat Nadiah..hahah) 


Aku rasa kan, aku xde jodoh la dgn bnda yg bernama "payung"..
Dulu aku pernah ada payung taw.. Lepas tu hilang sebab aku tertinggal payung tu dekat kampus. Lepas tu, aku pinjam lah payung membe nak pg kuliah sbb waktu tu musim ujan.. Sekali payung die pon aku hilangkan.. Sejak tu, aku malas nak beli payung dah.. Baru2 ni musim ujan lagi.. Jadi aku ada la beli payung.. Senang la kalau hujan xde lah basah2.. Dua hari lepas, kawan2 aku dr universiti Trisakti datang umah borak2 panjang.. Tibe2 malam tu hujan... So kitorang borak la lama2 sket dgn harapan hujan berhenti.. Sampai la pkol 10:30 malam hujan masih tak berhenti.. Las2.. Aku bagilah payung aku utk diorang guna nak balik umah diorang.. Sekarang ni.. Kira aku xde payung dah la..


Haiii la payung.. Knape la kita selalu takde can nak bersama lama sket?

Korang tau tak???? Dekat Indonesia takde coklat Cloud 9.. Aku baru perasan tahun ni.. Lepas ni, tiap kali balik Msia, aku nak borong Cloud 9 classic banyak2..

Aku xjumpa yg version Malaysia..wuwuwuu

5 comments:

sicomot-comel said...

bila beli coklat cloud9 tu,blnje Comot skali ye =D

Si DauN CeRi said...

@sicomot-comel; ai ai cipp..heeeee

Si DauN CeRi said...
This comment has been removed by the author.
MIMIE AIZA said...

cloud9 sangat sedap

Si DauN CeRi said...

@mimie aiza; yeah..sgt sedap!hee