Sunday, January 2, 2011

Nice Blog Award~

Assalamualaikum..


Aaaaaaaaaaaaa..speechless aku speechless aa cmni! First of all, aku nak berterima kasih sesangat dekat tuan tanah Budak Botak for giving me this award..  Tak pernah terfikir ada org nak kata belog selekeh aku ni nice ke ape.. Sendiri baca belog ni pon kdg2 rasa mcm serabai je.. Adeyh~ Apa-apa pon, marilah kita menjawab soalan2 beliau..cek cek cekidautt...

1.  http://budakbotak11.blogspot.com... BERIKAN PENDAPAT DGN JUJUR. (gantikan dgn link korang kalau korang yg bagi)
Sebenarnya, aku terjumpa belog budak botak ni dekat belog Izamir Ridzwan (IR).. Hehe ada satu entri IR yg agak latest die tulis pasal kat belog budak botak ada post satu entri utk die.. Aku pon bukak la..siap tacing2 baca..wahhh gituw kan? Haha..eh cam xmenjawab soalan je ni. Pada aku belog budak botak simple, tp still ade ttg isu2 semasa, kira org kate so in lah dan org akan baca.. Aku admire cara penyampaian die jugak sbbnye cara penyampaian aku lemah dan kadang2 out terus. Hahahaha Lepas tu, blog die kemas dan nama blog die sangat mudah utk ingat (pada aku lah). 

2.  NAMA BLOG KORANG DAN KENAPA LETAK NAMA TU?
Haaaa...ni agak mencabar juge ni. Nama belog aku "Aku Tak Sakai'.. Sebenarnya aku pnah tulis pasal ni dalam entri yg INI...

3.  5 PERKARA YG KORANG SUKA.
Makan, tidur, muzik, rumah, belajar.

4.  5 PERKARA YG KORANG BENCI.
Benci tu tidak lah kowt, kurang suka mungkin. Lipas, penipu, pencuri, tak cukup tidur, dan orang yg terlalu banyak mengeluh (sangat banyak. sangat. terlalu. terlampau.)

Untuk acara mengetag, aku rasa mcm semua org punye belog pun mmg nice2 belaka sahaja.. Hurrmmmm..ok2, siapa2 sahabat2 blogger yg follow saya dan baca entri ini maka merekalah yg saya tag.. Yang tak baca tu xditag lah ye.. Kepada yg bersungguh2 nak buat entri nanti, jgn lupa sertakan soalan2 di atas ya.. Akhir kata, aku mintak maaf kalau ada terkasar bahasa ke apa ke.. I am very2 the sorry.. 

Ok jom sarapan...

5 comments:

Si DauN CeRi said...

sesungguhnya aku mmg speechless~ hehee

~WaNniE~ said...

selamat tahun baru

Si DauN CeRi said...

selamat tahun baru!! heeee

syira aka sepatu hijau said...

salam

tahniah dapat award lagi :D

Si DauN CeRi said...

@ syira; wsalam..teehehe tq2.. so thankful to budak botak~