Friday, January 28, 2011

Kadang-kadang aku terlupa aku ada blog.

Assalamualaikum..

Skang dah pkol 0214 jam Indo.. Mata aku pulak buat le membuntang pulak die padahal dah nak subuh dah sat agi.. Kalau time die nak mengantuk tu bukan main agi pkol 0800 malam pon jadik.. Geram betul aku.. Nasib baik ada satu white coffee yg mujarab betul mengatasi kemengantukan yg mendatang (ko tgk aku kalau cipta perkataan baru mmg pakar. pakar tibai je apa ade hal an?)

Mood aku malam ni ialah mood hindustan, lagu irama tradisional, koleksi lagu2 lama Nickel back, pastu tibe2 tersesat plak lagu Nadia, Salam untuk kekasih. Har har har. Aku memula bukak lagu Shima yg tajuk die Teringin tu an.. femes kan kan? Sapa tak tau aku takmo kawan die. Heh~ Lepas tu aku terjumpa lagu Salam untuk Kekasih tu.. Layan je ar kan. Aku rasa kan, byk lagu yg aku tak tau siapa penyanyi die n ape tajuk die.. tapi tetibe aku boleh nyanyi lagu tu.. mostly lagu 90an la.. Korang penah tak??

Bes seyh lagu 90an.. Tangkap lentok, tangkap leleh.. sume ada. Tangkap basah kering je tade okeh. Haha tak lawak. Siryesli, aku dah xikut dah lagu2 melayu skarang sgt.. Entah ar. Tak feel ar.. Bes lagi lagu lama aku rasa.. Lagu2 waktu aku sekolah sampai la abes SPM dulu bole tahan lagi ar an.. Lepas2 tu.. dah xsyok dah.. Oh ye, aku abis sekolah time tu taon 2006.. Hehe Hari tu yg Juara lagu tu aku xtgk sebab aku dah xikut perkembangan muzik sekarang la.. Kalau aku tgk pon, byk aku tak tau.. Sapa yg menang tu diorang ckp, Ana Ralafi ke Ana Rafali tu an.. Ha yg tu pon aku xkenal.. AF?? Laaaaaagi aku tak tau. Las aku ikut pon masa second last Pak Nil yg jd pengacara.. Lepas tu haremmm.. 

Bile aku nak tido ni eh? Hurrrmmmm....

7 comments:

nelly said...

hindustan ?
heheh

i like !!!

hehe . .
pagi-pagi buta tulis entri . .
hehehe

aleen aiden said...

aku ingat tadi mood hindustan,iarma tradisional maksudnye lagu hindustan lame2 mcm citer bobby tu....kah3

Si DauN CeRi said...

@nelly; tu ar pasal.. mata bulat je walaupun dah nak subuh. hehe bes an hindustan..

@aleen aiden; bukan bukan hindustan lama xbape minat sgt.. heh2

Haziq Yaacob said...

Salam untuk kekasih!! terbaekkkk :D

Azie Azra said...

da abeh PBL kan.ajk la a.long karok.hahahaha.korg pn da nk balik cuti.

Si DauN CeRi said...

@haziq yaacob; yeah.. terbaikk dari ladang. heheh

Si DauN CeRi said...

@azie azra; wuwuwuu.. takut nani xmo karok je.. tetibe segan ngan die.. wuwuwuuu