Wednesday, January 19, 2011

Tempat CD laptop ni mmg saje nak buat aku hangin.

Sebelum meluahkan perasaan hangin (ade eh perasaan hangin?) aku hr ni.. Aku nak mengucapkan syukur alhamdulillah.. sebab tadi dah selesai satu benda.. Hopefully, lepas ni sume ok2 saja.. amin..

Aku memang malas betul nak naik angin atau marah2 ni.. Aku lebih prefer senyum dan bersuka-ria drpd marah2.. In fact, perasaan sedih pon lagi bes drpd perasaan marah. Sapa sokong ai??

Tapi tempat CD laptop ni mmg la sengaja mengspoilkan segala-galanya.. Nasib baik tenet lumayan laju, boleh jugak la tgk movie online kan. Apa bnda alah ni xtau ke aku ade lagi beberapa koleksi DVD yg aku dah beli taon lepas lagi yg aku blom tgk? Tatkala aku menulistaip kat cni, seketul CD sedang terperangkap di dalam player kat laptop aku ni.. Tengok crite pon xsempat. Dah la keberadaan seketul CD itu pon tidak terdeteksi.. Apatah lagi nak tgk critenye kan? Sekali nak eject pon xbole.. Umang aiiii... Ini mmg sengaja nak menguji kecoolan aku ni..

Takpe takpe.. Kite tengok sapa yg mengalah.. Laptop aku ni biasanya kalau dah panas sgt player CD tu akn terjojol tanpa disuruh. So, kita tunggu je die terjojol sendiri mana tau sat2 agi die dah overheat kang die terjojol kan.. Aku nak ready dgn botol kicap, dapat kang aku ketuk2 pale die.. Har har har..

Gile ape aku nak rosakkan laptop sendiri.. Hish. Takde solution ke ek kes aku ni uol???

9 comments:

nazrul ashraff said...

haha..g la btulkn ..

Si DauN CeRi said...

@nazrul ashraff; heh. malas nak tahan teksi.. wuwuwuuu

mR.sYaH said...

gi antar kedai jer.. dengki r internet kamu lumayan lajunya..

Si DauN CeRi said...

@mr. syah; ala..lumayan tahap ayam je kowt..hehe malas ar nak g antau kedai..

Nurul Faezah said...

Hehehehe~ xbleh nk kata apa. Selamat maju jaya je la.. hek3

Nurul Faezah said...

Hehehehe~ xbleh nk kata apa. Selamat maju jaya je la.. hek3

Si DauN CeRi said...

@nurul faezah; wahh..bersungguh2 awk kasi kte semangat smpi 2 kali post..hik2.. mekasih.. :)

Nurul Faezah said...

Hahahahah.. Aku xsakai post komen!! hehe

Si DauN CeRi said...

@nurul faezah; yeah.. org sakai zmn skarang ni sgt rare.. miahahhaaa
thanks comment ai.. nti kte main komen2 kat belog kamu pula ye.. :D