Saturday, January 29, 2011

Aku nak pakwe cam Jason Statham!

PANNNGGGGGGG!!!!!


Yeah.. Sedas pelempang buat diri sendiri memang efektif utk menyedarkan diri sendiri yg suka berangan tak tentu hala ni. Har har har. Semalam aku tgk movie The Mechanic kat Pondok Indah Mall.. Gile weyhh naik busway berdiri selama 1 jam. Perhimpunan dulu kat sekolah pon xlama mcm ni.. Kalau penat cegu kasi duduk taw.. Ada abg tu sengaja main laga2 lengan ngan aku. Cesss.. Kurang asam garam kehidupan betul. Tampau kang aa..



Kau tengok aa Jason Statham ni.. wuwuwuuu Dalam cite ni die jadi mechanic tapi die keje jadi pembunuh upahan at the same time. Tapi aku rasa die keje pembunuh full time je. Ahh abaikan. Style gile weyh cara die bunuh orang.. Nak2 part ending tu.. Die bunuh anak bos die (die bunuh bapak budak ni, dulu bapak budak ni bos die.. die bunuh atas arahan org lain) mcm mana taw, die modify kereta antik yg die dah baiki selama bertahun-tahun dgn pasang bom yg dikontrol tru pemain piring hitam kat dlm umah die.. Bile once ada org switch on pemain piring hitam tu dan at the same time hidupkan enjin kereta antik tu.. so the bom ikut on jugak.. Gile ar die bole baca ape yg budak tu nak buat an.. Siap letak ketas kat seat sebelah.. "STEVEN, IF YOU READ THIS, YOU'RE DEAD".. Lepas tu je.. "POMMMMM!!!!" Wullamakk.. wa caya sama lu lah Bishop (nama Jason dlm cite tu).

11 comments:

Ujang9897 said...

nk org tua ker..hehe

Si DauN CeRi said...

@ujang9897; emm emmmmm.. kalau ade umah kat beverly hills ke apelah salahnye. kahkahkah

ok. tipu je.

nelly said...

bergaya tu .
hehehe

Si DauN CeRi said...

@nelly; ehh trime kasih.. biase lah.. pakwe sy mmg ade style..hik2

berangan lagi naik kete mesedis ngn jason~

nazrul ashraff said...

haha.botak itu seksi./.

Si DauN CeRi said...

@nazrul ashraff; hikhikhik.. seksayyy~

Azie Azra said...

haha.dua2 cite transporter dia berlakon best !

Si DauN CeRi said...

@azie azra; kikiki.. suke sgt tgk die beraksi dlm filem!!

nelly said...

haha .
i know ..
=)

Si DauN CeRi said...

@nelly; :D

lalalaaa~

Si DauN CeRi said...
This comment has been removed by the author.