Saturday, January 1, 2011

Follow you back award~

Assalamualaikum semua..



Waaaaaaa....biaq betui ada org kasi aku award nihhhh!! Cam xpcaya ja aku..  Jadi, trime kasih banyak2 lah kat tuan punye belog ourtranscript (Amir <3 Hani) yg sesungguhnya mmg awesome! Bukan sng utk bg award nak2 kat org yg kite bru kenal. Saye terharu2 lagi tergaru2..

1.  Ucapan...
Trime kasih kat Hani sbb bg kte award ni.. Nak balas ngan ayam golek dan pulut kuning, xtau cmne nak bagi.. Jadi, muge hidup awk bahagia dan hepi2 slalu lah hendaknya, Allah gives the best reward~

2.  Empat ciri lelaki/wanita idaman untuk dijadikan wife/husband?
Hurmmmm.... yg penting beragama islam, faham sy, jujur, xsensitif sgt. kowt. Hehe. Mungkin ada ciri lain yg bg sy lebih utama tp nampaknya sometimes, somethings just need to be some secrets. Kan. kan kan?

3.  Berikan satu tips utk kekalkan hubungan dgn pasangan.
Sy single dan available. Nak bg tips tu mungkin xcukup pengalaman kowt. :P Heh~ Tapi mungkin percaya antara satu sama lain??

4.  Pernah jumpa doa pendekat jodoh/putus cinta?
Pernah2 tapi dah xingat kat mn terjumpa tu..

5.  Letak 10 link pilihan anda dan beritahu mereka telah memenangi award ini..


Ni lah entri pertama utk tahun baru 2011 aku. Kira permulaan yg baik jugak ni. Teheheh.. Ok jom sarapan!

11 comments:

Azie Azra said...

tiqaaaaaaaaaaaa!tqa dpt award!azie dpt abg ben ashaari as a follower!aaaaaaaaaa.adiah tahun baru :)

misz nana said...

thnx 4 this award :)

Qamarul said...

akan dilaksanakan secepat mungkin.. huhu TQ

g4dyz.h34rt said...

I RECEIVED UR AWARD..
tengs ya fer de tag..

NICK IRFAN said...

tahniah dapat award!

Cerra said...

Thanks dear! :)

Si DauN CeRi said...

@azie; most welcome dear! happy new year!!

@misz nana; my pleasure..

@qamarul; huhu same2..

@gadyz; happy new year, most welcome..

@nick irfan; trime kasih! hehe

@cerra; my pleasure, darling..

aqish basir said...

hapy new year!!!!!!!!!!!!!!!!

Si DauN CeRi said...

@aqish basir; happy new year to u gall!!! hehe

Qamarul said...

dah wat.. sile laa tgk :)

Si DauN CeRi said...

@qamarul; terjah skaranggg!!!!